Het Grobos heeft maandag 24 april samen met Hoendiep 1 en 3 een vergadering gehouden over een syllabus voor hoofdbewoners. Na aanleiding van een verzoek die wij hebben gekregen vanuit de hoofdbewoners kwam naar voren dat dit document nodig vernieuwd moet worden. In de Syllabus staan allemaal zaken beschreven waar een hoofdbewoner mee krijgt te maken. Zoals een omschrijving van de taken en uitleg van diverse begrippen die van pas komen in deze functie.

In de bijeenkomst stonden we stil bij wat hoofdbewoners graag willen lezen in de Syllabus om zo hun werk goed uit te voeren. Punten die naar voren werden gebracht waren o.a. de inschrijving bij de KVK. Ook moest de rol van nestor duidelijker worden omschreven.

Om de syllabus te herzien spelen de ervaringen van hoofdbewoners een grote rol. Zij zijn de ervaringsdeskundigen en weten precies waar ze tegen aan lopen. Dus heb jij nog zaken die je mist in de huidige syllabus of heb je suggesties voor onderwerpen die er niet in hoeven te staan? Β Mail naar info@grobos.nl en wie weet nemen we jou punten wel mee in een vernieuwde versie.

Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLDutch