Op woensdag 23 september om 19:00 uur verzorgt de Woonbond samen met de bestuursleden van BoKS een gratis webinar van circa 50 minuten over de huurrechten van studenten. We nodigen iedereen uit om zich in te schrijven op de inschrijfpagina. Ook als je er niet live bij kunt zijn, want dan ontvang je een replay-link, waarmee je een week de tijd hebt om het webinar terug te kijken.

Jurist en huurrechtspecialist, Maarten van der Veen, zet tijdens dit webinar de rechten en plichten van huurders op een rij.Β Waar moeten studenten eigenlijk op letten bij hun huurcontract? En wat is de rol van de huurdersorganisatie ten opzichte van de verhuurder? Onder meer deze onderwerpen komen aan bod. Via de chat kunnen er vragen gesteld worden. Dus neem al je prangende vragen mee! Het programma is zowel interessant individuele studenten/huurders als voor bestuursleden van huurdersorganisaties.

Dit webinar is een initiatief en een co-productie van BoKS en de Woonbond. BoKS is de koepelorganisatie voor alle huurders van woningcorporatie SSH. De Woonbond is de landelijke organisatie die opkomt voor de belangen van alle huurders en woningzoekenden in Nederland.

Grobos’ bestuursleden zullen ook van de partij zijn.

Tot woensdag!

en_GBEnglish